let's start a riot..

Igår var jag på dop, sedan åkte jag till daniel, vi kikade på film och sov! Och nu är jag hemma, tänker och har en aning tråkigt :)

det är verkligen en berg och dalbana i mitt huvud nu, allt jag känner är hur mycket jag vill bort härifrån, från ljusdal. En typisk håla där varenda invidiv har skaffat sig intresset att slösa bort sin tid, sina pengar och sitt liv på alkohol, tappat förmågan att förstå att livet går, och det finns mycket andra saker att göra med det innan det är för sent.

Men vad gör då jag själv? jag har så många planer, många ideer, men jag vet inte var jag ska börja. Hur? när? var? så många frågor utan några vidare svar. Jag gör ingenting annat än tänker, det börjar nog bli dags att ta tag i saker och ting. Flytta, resa, studera, göra det jag vill med mitt liv.
Vad är livet värt om man inte gör det man är intresserad av egentligen? Då man efter flera år inser hur man borde gjort, vilka beslut man borde tagit, hur mycket mer man borde satsat på det man verkligen då ville. Vilket slöseri på ett värdigt liv. Vill jag då vara den? den som känner att jag kunde gjort så mycket mer, istället för att bara tänka? nej!
Visst, vi alla vet ju att alla människor tar dåliga beslut ibland, men man måste fortsätta kämpa, ta ett bättre beslut nästa gång, stå på sig själv, inte stänga sig inne efter varenda dåligt beslut. Hur som helst,  Ingen är perfekt, man gör fel ibland, vi människor borde sluta klaga så mycket, det är bara att resa sig upp och fortsätta gå, tappa inte den förmågan.

RSS 2.0